Tylösand

Vilken härlig helg jag har haft! Sofia kom hit i fredags för att umgås med oss här. Igår så åkte vi till en annan stuga för att övernatta i Frösakull ett område i Halmstad  för det var meningen att vi skulle på en fest där. Men eftersom Sofia inte va inbjuden så valde jag att stanna med henne o se oss omkring där vi va. Men eftersom jag hade hyrt klänningen som jag skulle ha på maskeraden, så ville jag föreviga det på bild. Sofia höll i kameran och jag försökte så gott jag kunde att se ut som en vacker sjöjungfru men jag var för hungrig att det skulle bli bra bilder. Men en blld blev jag nöjd med. Ni får själva bedöma resultatet. :)


Jag som "Little Mermaid"

Thomas som snuskhummer

Sen efter det åt vi en dyr supertunn pizza som vi delade på för jag orkar aldrig äta en hel. En långpromenad satt fint efter den fettbomben och då passade vi på o tog lite bilder på vackra hus och sen råkade vi komma in på Tylösands camping där de flesta satt och och åt och drack nåt gott. Det ser mysigt att bo i husvagn, men jag förstår inte vitsen med att stanna på samma plats år ut och år in. En husvagn är till för att flytta på och ser sig omkring med tycker jag. Sen fortsatte vi ut på en exotisk skogsstig som visade sig vara Prins Bertil stigen. Vi var helt lyriska och helt plötsligt var vi vid övernattningstugor och vandrarhem och där var det massor med folk som festade. Alla verkade på sånt festhurmör eller så är Tylösand stället där man ska festa på.

Tylösand by night


Mycket folk på klipporna
Konsert vid havet

Mycket folk på restaurangen

På väg upp från stranden till restaurangen

Vi var säkert ute en och halvtimme och gick, men när vi var tbx till stugan så va vi inte riktigt nöjda o ville vi se mer och då blev det Tylösand nästa och utelivet vid hotellet som Per Gessle äger, När vi kom dit så satt det folk överallt på klipporna som festade och hade mysigt. Vi gick runt på baksidan där och det visade sig att vi kunde se live bandet som spelade och det var duojag som är så bra. Sofia uppskattade verkligen att få komma hit och slippa Uppsala och känna av festtämningen på väskusten. Nu vill hon redan tbx och ta med sig tjejgänget och campa. Vi avslutade kvällen med lite bilder nere vid stranden och en jättevacker solnedgång över Tylösand.


Min vackra dotter

Så vacker solnedgång vid havet i Tylösand

Mor o dotter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0