Mentalt förvirrad

image40

Jag är så lycklig samtidigt som det är katastrof just nu! Mentalt förvirrad är vad jag är....hoppas jag kommer fram till ett rätt beslut, för det här är ett av mina viktigaste val jag gör i mitt liv! Och vad är rätt och vad är fel?? Måste prata med min Linda om det här mellan 4 ögon!


Helg 18-20 jan

image39

Så nu har en helg passerat igen och den har varit skön och lugn. Först kom Thomas hit med vin och öl som han hade köpt i Tyskland. Han hade släpkärra med sig när han bilade hem och då passade han på och köpa 5 backar öl och sprit och vin, så nu har han så det räcker länge om han inte ger bort till ngn. Men när Sofia och Emil kom till mig då åt vi tacos och drack en varsin god weissbier. Älskar den ölen! Vi hade en mysig middag och pratade om spöken och berättade om när jag kom vilse i skogen. Den ska jag berätta om en annan gång. Vi avslutade med en film på kvällen och sen var alla trötta utom jag som inte kunde sova som är nattuggla.

När lördagen kom så tänkte vi bowla men det kunde man glömma lika fort....det var upptaget ända till tolv på natten så vi åkte ner på stan och gick o kikade bara. Sofia o Emil åkte till Tierp för Emil skulle vara fyllechaffis och det vill han gärna vara nu när han har nyligen fått körkort.

Så jag handlade en snygg basker och en sjal och sen ut i det trista regniga vädre och åkte till Linda och fikade, för Thomas skulle få se Lindas ursöta hund Mikey. Thomas är lite hundrädd men den här hunden kan man inte vara rädd för. Tony var där så Thomas och han pratade lite medans jag masserade Linda, sen  berättade hon kusliga spökhistorier och avslutade med en promenad med snabbfotade Mikey och det var verkligen hundväder.

Kvällen gick så snabbt så det blev ingen spökvandring och anden i glaset så det måste vi ta nästa helg! En jättebra helg annars.

Nyåret

image36image37
Ännu en resa till Stuttgart och den sista kanske och den blev över nyåret. Fick en svacka på nyårsafton blev låg och ville bara sova in nyåret när jag va hos Thomas. Ryckte upp mig och gick ut på stan och skulle kika på raketer och det kan jag säga att det var inget lyckat det heller. Så fort vi steg utanför dörren så blev jag rädd av en smällare så jag skrek rakt ut att den skulle dra åt fanders! Ju mer vi närmade oss stan så trodde vi att det var krig...det smällde och raketer överallt innan klockslaget! Den ena va värre än den andra...det var som en tävling om vem som hördes mest. Vi visste inte vart vi skulle ta vägen utan att få en smällare utan vi sprang så fort vi kunde till slottet där vi trodde det skulle vara ett sagolikt fyrverker, men det blev ännu större besvikelse. Där var det bara tråkiga privata raketer som man har sett flera ggr förut och inget vackert påkostat fyverkeri. Jag ville bara hem igen och stannade till på en kebab och drack en öl innan vi gick fort hem för att slippa eländet. Tacka vet jag mitt land där är det vacker och inte som i ett krig iallafall.

Dagen efter åkte vi till Oberstdorf för att åka skidor äntligen. När vi kom dit så var det lång kö som vanligt och vi var där så sent så pensionärerna hade hunnit kommit dit. Det var tom en som smet förbi kön och skyllde på att han bodde där :-/ När vi väl kom upp till toppen så var sol och kallt, men tyvärr så var backen lite mesig eller så var den andra för brant för mig, men det var lagom att åka halva dagen för det var så kallt det var ju -13 grader.

Helgen efter åkte vi till Schwarzwald men det var ett riktigt hundväder för det regnade hela tiden så det var ingen idé att åka skidor :-( så vi åkte bil hela dagen och åkte upp till ett slott som låg högt upp på ett berg. Sista biten gick vi upp och det var så brant så man blev andfådd. Vi gick runt slottet och när vi kom vid entrén så dunkade det till rejält så jag blev skiträdd. Det spökade garanterat där...tänk och sova kvar i det gamla 200-åriga slottet. Det såg ut som ett sagoslott som man ser i sagoböcker.

Ja nu är det nytt år 2008 och hoppas det här året kommer att bli en av de bästa jag har haft!


Lista 2007

2007

Årets tv-program: Grey´s Anatomy
Årets radio: City 106,5
Årets film: Underbar och älskad av alla
Årets låt: Om du lämnar mig nu/Lars Winnerbäck
Årets bok: Mera självkänsla
Årets skiva: Cascada
Årets program: Idol
Årets plagg: Klänningen/tunikan
Årets frisyr: Alla
Årets smink: Underlagskräm
Årets pryl: Datorn
Årets maträtt: Pastasallad
Årets dryck: Mineralvatten 
Årets godis: Choklad
Årets resa: Costa Rica
Årets färg: Rosa
Årets hak: Fikaställen
Årets idrott: Fotboll (Gothia cupen)
Årets man: Carl von Linné 300 år
Årets kvinna: Pippi Långstrump Astrid Lindgren 100 år
Årets händelse: Jobb


RSS 2.0