Discobowling



Höstlov för Sofia och hon undrade om vi inte kunde hitta på nånting. Thomas kom hit efter han hade varit hos sin mamma och vi åkte iväg till Sthlm till "sommarstugan" för att sova där en natt. Vi hade bokat en bana på ballbreaker inte så långt ifrån där T bor. Kl 19 åkte vi dit och det  visade sig vara ett  otroligt fräscht ställe där man kan göra det mesta om man är uttråkad. Det finns golfsimulatorer, biljard, racingsimulatorer, sportsimulator där du kan välja att spela fotboll, hockey, amerikansk fotboll, bilbana och barer.  Ett ställe där man kan gå till när man är riktigt uttråkad. http://www.ballbreaker.se/dynamic/start.asp

Elias var självklart med, men det va lite för hög musik för hans stackars små öron. Skulle ha haft hörselskydd på han, men han satt i bilbarnstolen och sov hela timmen utan att bry sig ett dugg. Han fick mycket uppmärksamhet av de andra runtomkring. Han var ju klart yngst där och det ska ju börjas i tid med utelivet. :-)

Ännu en helg i Sthlm

Sofia, jag och Thomas åkte iväg sent på fredag kväll till Thomas lägenhet. Det blev en full bil efter vi lassade in både väskor och kassor, för vi tömde kylskåpet  oxå, för hos Thomas gapar det tomt i skåpen. Sofia fick sova på soffan och det blev fullt i lägenheten av alla väskor. Två st går bra i lägenheten men 3 blir det lite trångt där. Lördag tog jag och Sofia en promenad efter Norr Mälarstrand i det vackra höstvädret ner på stan, för hon skulle klippa håret på SOUK och jag fick vänta tills Elias blev hungrig och jag visste inte va jag skulle sitta, men jag var smart och tog några klädesplagg och gick in ett omklädningsrum och ammade honom. Han åt inte mycket och jag var trött av lågt socker och ville fika. Efter Sofia var klar gick vi till Wayne´s Coffe för en nyttig smörgås och kaffe, men vilken hög volym det var där, så han kunde inte sova. Sofia gick iväg för att kolla mer på kläder och jag hade redan lessnat på stan. Inte så roligt att gå på Drottninggatan en lördag , för det är trångt på gågatan och butikerna. Nu kommer jag undvika såna dagar hädanefter om jag har barnvagn med mig.

Medans vi var på stan så roade sig Thomas med ett lopp som heter Tjur-ruset som var ettt speciellt lopp med hinder som man ska ta sig över som snöhögar, lera och vatten som är en mil lång. Det gick bra för han, det tog en timme för han och det är väldigt bra. Efter det så stod han i ett tält och visade upp sin väska som han har skapat, för att kolla hur stort intresse är. Han har lagt ner många timmar på att sy den och nu får vi se om kineserna kommer att sy upp ett antal för försäljning. Det är inte vilken väska somhelst utan en väska där man kan hänga upp sin handduk och träningskläder på tork.

Underverket Elias



Född 081006 kl 11.14
vikt 3480 gram
52 cm lång


Nu är våran underbara Elias äntligen här och jag är så lycklig!


Cecilia Vennersten lyrics:













Det vackraste jag vet är att se dig när du sover
Här råder stilla frid och jag glömmer både rum och tid
Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig är det vackraste för mig
Så sagolikt det är att se morgondimman lätta
När mörkret sakta flyr och att se hur dagen åter gryr
En kylig morgonbris sakta sveper genom rummet
Jag kryper tätt intill, lycklig för att du finns till
Stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka att bara ha varann
Det är en rikedom att få älska och att älskas
Vår kärleks varsamhet är det vackraste jag vet
Det vackraste som finns är att vara någon nära
När månen lyser klart över skog och mark så underbart
Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig är det vackraste för mig
Stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka att bara ha varann
Det är en rikedom att få älska och att älskas
Vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet
Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig är det vackraste för mig

RSS 2.0