Resa till Egypen

image58image57

Har pratat länge om att beställa en resa till ett varmare land. Och idag cyklade jag iväg i det strålande vårvädret in till stan till Apollo för att fråga vilket är bäst Hurghada eller Sharm el sheik. Nu lutar det åt att det blir Sharm el Sheik för det är charmigare och bra snorklingvatten där.

Frågan är vilka kommer att följa med nurå....emil tvekar och thomas ska tänka på saken. Vill ju att alla ska åka såklart det är roligare då.

Hoppas jag får svaret ikväll....åh va jag längtar bort ska bli så skönt att komma bort från det här landet och bara njuta av livet.

Min nya leksak en blender

image56Jag har en svart OBH Nordica Frutti

Sen jag köpte denna så har det blivit många smoothies som innehåller yoghurt, hallon och blåbär och lite fruktsocker. En variant är yoghurt, jordgubb och banan i MUMS!

Linda berättade om cool caffé som hon älskar som innehåller vaniljglass, mjölk och kaffe har inte testat den än men ska göra det.

Äntligen vår och glädje!

image52Mayan mystica mycket god glass!image55


Våren är här med sol och värme det har varit 11 grader och jag har suttit på en bänk utanför mig länge och känt värmen i ansiktet, sen tog jag en promenad till Ica för att köpa en ny Gb-glass den var jättegod!

Idag har jag känt lycka och det var längesen jag kände det. Det beror på att att den stora stenen har släppt från mitt bröst och det börjar ordna upp sig. Mr X ska ta sitt ansvar som pappa och jag blev så glad när han sa det i söndags så vi hade grinkalas bägge två. Våra ögon var som kaninögon men va gör det när det var glädjetårar. Han har satt upp en mur mot mig och när den släppte så var det så oerhört mycket känslor på en gång. Han sa så mycket fina saker så jag bara smälte. Han sa att det kanske är enda gången han kommer att gå igenom en sån här stor grej i livet och det vill han inte missa. Han pratade med "krabaten" i magen och sa att det var han som är pappa och vi blev så rörda. En glädjetår rinner ner på min kind just nu. Åh va jag är glad just nu :-D


RSS 2.0