Nya utflyktsmål idag



Ännu en solig dag på väskusten! Nu har sommaren kommit på riktigt, så nu får man passa på o njuta av värmen. Sommaren är kort det mesta regnar bort...stämmer så bra. Så "passa på" är ett uttryck som vi svenskar säger väldigt ofta när solen kommer fram. Det som är så härligt med sommaren här uppe i Norden till skillnad när man är utomlands är att vi har så ljust så länge. Tyvärr vänder det nu och vi går mot mörkare tider, men som tur är märks det inte än på 2 månader.




Utsikten från Café Killeröd

Vill visa lite härliga bilder igen från våra utflyktsmål idag. Första stället vi var till heter Café Killeröd som ligger på Hallandsåsens sydsluttning med vidunderlig vy över Bjärehalvön, Kattegatt, Kullaberg samt Danmark. Cafët ligger på vägen mellan Båstad och Förslöv.



Fin utsikt från Café Killeröd


En smörgås kostade 120 kr o vi tittade på varandra stumma av förvåning när vi såg priserna, så det blev bara en kaffe och en bulle och åkte därifrån hungrigare än när vi kom. När vi kom dit hade de en intervju med ägaren ute på terassen och sen filmade de cafét och vi kom med på bild antar jag. Så nu kommer jag att synas på teven om det inte klipper bort det, men det blir säkert bara lokalt.


Bjärehalvön - Kattegatt

Nästa upplevelse var till Hofs Hallar ett naturreservat.  Vilken säregen miljö med alla enar och klipporna utmed havet saknar motstycke. Väldigt speciell utomjordisk plats. Rekommenderar den starkt att åka dit o titta ut och se ut över Kattegatt och vilka vågor. VI trodde vi var i ett annat land och inte Sverige. Vilket vackert land vi har!


Häftiga enar som växer vid naturreservatet vid havet

Efter det var vi så hungriga och färden gick mot Båstads centrum för att köpa en god hamburgare vid grillkiosken. Mums!


På väg till bilen från Ica i Båstad


Glömde säga att jag har hittat kläder till maskeraden som vi ska till på lördag. Det är "havs-tema"o jag ska vara en sjöjungfru "Little Mermaid". Har hittat en jättesnygg klänning som jag har hyrt men håret köpte jag. Ska ta lite bilder på det sen såklart. Ser fram emot festen nu så jag får använda den.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Gipen ligger ca 15 min här ifrån om man går. Stort grönområde där man kan sola, spela fotboll m m.

De brukar väl vara skidspår på vinbtern tror jag.

Nope har inte gjort bukplastik förut men andra operationer bl a mina fötter. Haft som ett extra ben som växt ut och de har de såga bort. Fick dock vara vaken då och hörde hur de såga och hade sig :-)

Jag hoppas vädret håller i sig tills vi ska ner till göteborg. Inte långt kvar nu :-)

Har inte badat i sjön/havet än, inte ens i våran pool fast jag skulle få plats i den :-)



Kram

2009-06-24 @ 17:49:15
Postat av: emilia

Vad mysigt det ser ut=)

2009-06-25 @ 11:21:16
URL: http://enmilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0