Det här stämmer så bra!


Därför gör killar INTE slut Killexperten Fredrik Backman har gjort en lista på anledningar varför killar inte gör slut. "Män må vara bättre än kvinnor på att skälla ut den nya tjejen på pizzerian för att hon inte vet vad 'Manges special med mos' är. Men när det kommer till att göra slut så är de helt värdelösa", skriver han.

Veckorevyns killexpert Fredrik Backman har i listat anledningarna varför killar inte vill göra slut. I en artikel i Cosmopolitan skriver han åtta punkter som förklarar mäns svagheter när det gäller att bryta förhållanden. Här är fyra av dem:

1. Enligt Fredrik Backman är den största anledningen till att män inte gör slut är att de inte vet vad ett bra eller dåligt förhållande är. Han menar att kvinnor har i hela sina liv läst och diskuterat sina relationer med vänner medan killar spelat flipper och funderat på vad Zlatan tar i bänkpress.

"Ja, jo hon dricker ju rätt mycket och vi bråkar ju ibland men..."

2. En annan anledning är att män inte vill ge upp regelbundet sex. Fredrik liknar sex som singelkille med vatten i öknen.

"Vi ifrågasätter inte kvaliteten utan vi dricker tills vi spyr, detta kan ju vara sista oasen på flera mil!", skriver han.

Men när män är inne i ett fastförhållande har de "vatten på kran" och då är det svårt att välja bort.

3. "Vi vet att gräset inte är grönare", förklarar Fredrik. Han menar att efter månader och kanske år när killar har blivit lite tjockare, tunnhårigare och sämre på att prata med främmande kvinnor inser män att de kanske inte blir bättre. De vet vad de kan få och det kanske inte alltid ser så lovande ut.

4. Tårar är kvinnans vapen, hävdar Backman och menar att för män är kvinnors tårar som kryptonit för stålmannen. Män kan kolla på hundratals Rädda Barnen-reklamer utan att ens höja på ögonbrynen men de skulle åka ned till Afrika och hjälpa barnen i månader om detta innebar att tjejen slutade gråta.

Så att försöka dumpa någon är minst sagt svårt.


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Är det så illa? Kanske inte ska ta det här.

2008-12-17 @ 18:49:43
URL: http://sebbella.blogg.se/
Postat av: Jessica med liam o engla

hejsan! va kul att du läser min blogg. usch ja, läskigt när det händer olyckor med ens barn :-(.



Vilka otroligt vackra barn du har!!! Julkortet med alla tre på e superfint!!!!!

kram

2008-12-17 @ 21:22:56
URL: http://liamengla.bloggagratis.se/
Postat av: catta

fy faan vad de händer mycket här nu! fått skriv kramp???



hur är de med familjen! har ni klart inför jul?



Skall vi ta en fika nu efter jul o nyår när allt börjar bli som vanligt???



pöös på dig tjejen. häsla familjen



catta

2008-12-18 @ 11:07:25
URL: http://www.pluttsan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0