Tekniska museét


Om jag ska skriva lite om vad som hände i helgen så var jag och T till tekniska museét och där var det rymdutställning, men det var inget speciellt alls. Thomas testade hur det känns att vara viktlös men det var snarare så att han fick känna på hur tung han var :-D Det var en ställning där han blev fastspänd och fick försöka få upp snurren på ringarna med sin tyngd, men det var mest jobbigt tyckte han och den som hjälpte till sa att det är lättare för barn som är lätta. Så vi gick vidare och hamnade i ett rum där det var mest för barn där man kunde testa lite finurliga saker så man får använda hjärnan lite. Det kommer att bli ännu roligare när Elias är med på allt och då har man en orsak och befinna sig på barnavd :-) Ser fram emot och börja om från början och göra sånt som mina barn är för stora för nu som att åka till Furuvik och gå och titta på aporna och åka barnkarusell eller träffa andra mammor med barnvagnar på öppna förskolan. Det är ju evigheter sen man låg och läste en saga och fick ligga och mysa när de är små och smeka och lukta på en bebismjuk kropp. Det är bara  ca 6 veckor kvar nu tills han kommer ut till den här världen. Tycker fortfarande det är overkligt att en ny liten människa växer i min mage och ibland kan jag  titta på 3D-ul bilder flera ggr om dagen och det känns som jag tittar på någon annans barn.

Senare samma dag tog vi en långfika på dyra Wayne´s coffe på söder och myste när det störtregnade ute och sen bestämde vi oss att se "Arkiv X" som var helt ok att se men början och slutet var bäst.

Söndag tog vi en långpromenad runt Kungsholmen och jag blev imponerad att jag orkade gå så långt som över en timme utan att vanka som en anka. Vi gick mot Alvik och avslutade på Lilla Essingen  innan vi kom hem igen och njöt med 2 stora skålar med popcorn på kvällen.


Kommentarer
Postat av: Linda

haha vilka roliga bilder. ja vi får ta en fika på lör dag då, om skattepengarna kommit vill säga. annars så får jag väl åka hem till dig och fika. ha en toppen dag! puss

2008-08-14 @ 09:23:37
URL: http://liwa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0