Hur kan en människa vara så ond?!

Josef Fritzl - den vidriga våldtäktspappan - Josef Fritzl släckte ljuset så att de andra barnen slapp att se när han våldtog sin dotter 3000 gånger!! För att han gjorde denna storartade åtgärd, släckte ljuset, anser han att han är en bra pappa.

Det finns bara ett konstaterande att göra. Han saknar all form av verklighetsuppfattning.

Jag kan inte beskriva med ord hur upprörd jag blir av att läsa och höra om sådana fall - att hålla sin dotter inlåst i en källare under 24 år och våldföra sig på henne. Hur kan man göra så mot sin egen dotter, hur kan man göra så mot någon över huvudtaget?!

Att dottern också blir med barn är vidrigare - men inget hon direkt kunde göra något åt. Hon är alltså mamma och syster till sina egna barn!


I sin slutplädering krävde åklagaren i dag livstids fängelse för österrikaren Josef Fritzl. Själv sade han att han ångrar sig. Fritzl står åtalad för att ha hållit sin dotter som sexslav i 24 år.


I sådana här fall tycker jag att dödsstraff är det enda rätta.


Med ett par horn på skallen skulle han se ut som djävulen själv.
Kommentarer
Postat av: Pernilla

Har 2 kompisar som jobbar på äldreboende här i närheten och där spökar det. En dag hade de suttit i personalrummet och rätt som det var röck det i handatget flera gånger men ingen var där. Sen har det väl hänt lite mera. Men folk har ju dött där så de är väl de som är uppe och går :-)

Här hemma har det inte spökat nåt än vad jag kan komma på. Utan bara hemma hos mamma.

Oj vi har direkt inte gjort nåt matschema för Liam. Är väldigt slarvig med smakportioner eller burkamat. Går så snabbt med flaskan :-)

Men han får välling på nätterna och ersättning om dagarna.

Burkmat går bra när man väl ger honom det men då får han inte vara för hungrig för då går det inte. Han äter en burk när han får. Gröt går väl i men det är lite siså där med det men vi ska bli bättre :-)

2009-03-19 @ 11:33:50
URL: http://sebbella.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Soffan har jag köpt på Br en gång i tiden. Vet inte om det var när Izabella var liten eller om Sebastian var liten. Men den är bra. Man kan fälla ut den så det blir som en liten bäddsoffa med :-)

2009-03-19 @ 11:35:32
URL: http://sebbella.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag tycker också han ska ha dödsstraff, en sådan där "människa" ska inte få leva.

2009-03-19 @ 13:58:13
URL: http://liwa.blogg.se/
Postat av: Saga

Vidrigt är det... man mår illa av att det finns folk som är kapabla till sånna saker...Hur ville du göra med betalningen av mammabyxorna föresten? Kram kram

2009-03-20 @ 09:27:54
URL: http://mammasaga.blogspot.com
Postat av: Lea

Ja det är fruktansvärt,han ser ut oxå som en avkomma av djävulen..tycker oxå det ska vara dödsstraff för sånna där.Fin blggen är,ha en fin dag i solen :)

2009-03-20 @ 09:50:35
URL: http://neaslya.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja jävla äckel!

Man blir vansinnig!

kramar

2009-03-22 @ 19:16:47
URL: http://middemadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0