Hör av dig!


Vaknade kl 5 i morse och kunde inte somna om. Mitt huvud värker av alla tankar som far runt. Varför har du inte telefonen på?? Du är på andra sidan jordklotet och vi väntar på att du ska höra av dig!

Jag kanske har forstorat upp allting. Du är väl lika slarvig som vanligt och har inte med dig laddaren eller nåt. Hoppas du kollar din mail och svarar. Det är brådskande och vill ha ett svar från dig! Tiden rinner ut....


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vill T inte höra av sig?

Nä vi glömde bort att släcka ner när man skulle men vi släkte ner tidigare under dagen :-) Då stängde vi av all el för C skulle dra om lite i centralen. Blåste det i fredags? Kommer inte ihåg hehe

Har du hört nåt om Bailine? Om det är bra? Läste att nån blivit smalare av det. Har tänkt länge men aldrig kommit iväg. Första gången ska vara gratis men sen så kostar det. Säkert dyrt är väl därför man inte går dit.

2009-03-30 @ 10:30:24
URL: http://sebbella.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Här kan du läsa om Bailine

http://www.bailine.se/web/index.php?action=showText&page=2

2009-03-30 @ 12:20:19
URL: http://sebbella.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vad har hänt? :(Jag hatar mina fräknar, jag tycker att det är fult och jag skämms på sommaren när dom blir för många :(

Människor säger att det är fint och sött osv, men jag kan inte förstå det hehe...Är lite dålig på att svara nu, har haft äldigt jobbiga dagar, knappt ens orkat suttit vid datorn.

Kramar

2009-03-30 @ 23:32:19
URL: http://middemadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0