Det går framåt med motoriken


Han är så glad att han kan sitta



Måste berätta att han vände sig för första gången från rygg till mage idag...förut kunde han vända sig från mage till rygg, nu kan han bägge delarna. Måste få det på film oxå....så himla roligt när han kan använda sin kropp mer och mer. Kommer bilder på vändningarna sen för jag kom på försent att jag skulle fota o filma för jag blev så glad!

Kommentarer
Postat av: Linda

Gullunge! Mm vad gott inlägget innan såg ut. Vad ska du och Elias göra idag då? Puss

2009-03-04 @ 08:44:02
URL: http://liwa.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Så är det alltid tycker jag. När de väl gör något så hinner man inte fota eller filma men sen när man har kameran i beredskap då gör de ingenting :-) Min är iallafall så.

Min ställer sig på alla 4 och "juckar" :-)

Ja pop up grejen var dyr (249 kr) men det är ju fisher price och de ha bra kvalite på sina saker. Försökt leta efter en bagagnad men hittade bara en och hon skulle ha 100 kr och frakten skulle säkert blivit 77 kr så då köpte jag en ny. Fanns en sån här pop up grej på mässan ( inte fisher prices) för 30 kr och varför jag inte köpte den vet jag inte.

Fanns även en annan grej som är jätte bra när de ska lära sig sitta eller kan sitta lite så kan man ställa den mellan bena. Är som en ställning med en rund kula på och i den är den ex musse pigg. Sen en knapp ovanpå som man trycker ner så snurar musse inuti bollen. Vet inte hur jag ska beskriva den. Men du kanske vet eller kan få nån bild. Men iaf de skulle bara ha 10 kr och varför köpte man inte den? Dum man är ibland. Nu jäklar går det undan i gåstolen och fastnar han så backar han eller går åt sidan och sen full fart fram. Har ganska stora ytor här hemma. Men vill inte att han sitter för mycket i den heller. Vill ju att han ska lära sig sitta själv länge och sen åla eller krypa.

Har inte sett någon bra film sen sist. Har du?

2009-03-04 @ 10:02:17
URL: http://sebbella.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Ser nästan ut som om Elias skulle ha en tand på översta kortet :-)

2009-03-04 @ 10:03:07
URL: http://sebbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0