En dag i Sthlm



Äkta hår från Tajmahal

Igår va jag och Sofia till Sthlm för att köpa lite mer attiraljer till dopet: det blev extensions (äkta hår) så nu ska jag ha lite längre hår. Det var längesen jag hade det. Sista gången va när jag va 30 och klippte av mig mitt långa hår. Som tur är går det att fuska. Köpte en fin klänning på Salt och en jättefin annorlunda rosa cardigan. Men jag ska nog ha min klocklänning tillsammans med ett par mörblå tights eller lila kanske till. Mina nya svarta pumps som jag köpte när jag va gravid som jag har aldrig använt. Jobbigt att gå i högklackat när benen och fötterna känns som som blytunga klot. Köp en del nya kläder till Elias oxå för han har snart växt ur alla kläderna.

Vi gick verkligen igenom stan ordentligt och Gallerian. Peter Siepen stod som Dj på Synsam så jag gick in där och de bjöd på godis och gick jättenära förbi honom när jag gick ut. Han hade inte fin hy kan jag säga. Men han har snygg kropp för att vara 45 eller va han är nu.

Vi åt en foccacio på ett Italiensk ställe på Gallerian som hade ett skapligt pris. Vi satt o dreglade på den italienska glassen som kostade 25 kr kulan. Bredvid oss satt en tjej åt värsta stora marängsviss. Sofia kommenterade: "Den där tjejen ser ut som att hon tröstäter" Och när jag kikade på henne så hade hon säkert rätt...va lätt det är att bedöma folk efter utseendet som man inte ska göra.

Amningen skedde uppe på Topshop i omklädningsrummet och sen sov Elias resten av tiden i Sthlm och det va i flera timmar. Han är verkligen en snäll kille som charmar allt och alla. På vägen hem charmade han ett engelsktalande ungt par genom att le mot de länge. På vägen till Sthlm var det en gubbe som stannade till och pratade med han och sa att han saknar den där tiden då de var små. Min kille kommer att få tjejerna att falla pladask...kanske killarna gör det oxå...haha

Tack Sofia för att du följde med och hjälpte mig med vagnen på tåget och en trevlig dag med dig i Sthlm.


Kommentarer
Postat av: Linda

Jätte söta kläder! Vad kostade håret? Lät som ni hade kul önskade att jag hade haft pengar så jag kunde ha följt med. Vad vill du ha till Elias i dop present? puss

2009-01-25 @ 18:11:42
URL: http://liwa.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Vilka söta kläder :-)

Du har shoppat loss rejält :-) Du får lägga in bild på dig sen med långt hår och festblåsan ;-)

2009-01-26 @ 08:06:25
URL: http://sebbella.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jo det är dyrt och så vill de att man går 2-3 gånger samma kurs. Dyka får de lära sig i nästa kurs. Kommer inte ihåg varför.

Försöker lära mig greppen vid kanten. Det är ju cribba som badar med honom :-)

2009-01-26 @ 11:37:52
URL: http://sebbella.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Nä det blev inget dop för oss. Sebbe åkte iofs för han vart arg när vi sa att vi inte skulle åka. Så han åkte med mamma dit. Sen sov han hos mormor.

Cribba och Sebbe har klarat sig från spyor.

Det var nåt jag och Bella fick. Jag på natten och hon på morgonen men sen mådde vi bra. Tänkte om man skulle åkt på dop iallafall men nä vi stannade hemma. Cribba tog hand om oss :-)

2009-01-26 @ 11:41:05
URL: http://sebbella.blogg.se/
Postat av: Christina

Åh så mysig dag ni verkar ha haft, snygga kläder har du köpt oxå..

extensiions åh så kul...det var ett bra tag sen jag hade det med..blev lite sugen nu. Allt bra annars?Kram kram

2009-01-27 @ 16:50:26
URL: http://leonletizia.bloggagratis.se
Postat av: catta

åååå ja har de med de svarta fodrade byxorna, så tuffa... men lite tajta till trista i midjan hahaha... hon har ju misilin ben..

sedan den svar/vita bodysenm köpte ja liknande på åhlens, så snyggt med svart tycker jag...



hoppas du blir fin i håret, limmar du i de????



pöös

2009-01-28 @ 09:33:11
URL: http://http://pluttsan.bloggagratis.se/
Postat av: MissC

Ang Montis i gallerian så är glassen väl värd dessa pengar. Jag lovar!!

Lycka till med håret 6 dopet! :)

2009-01-29 @ 20:52:54
URL: http://missc.bloggagratis.se
Postat av: MissC

& ska det vara.. ;)

2009-01-29 @ 20:53:47
URL: http://missc.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0