Första advent

Veckan har gått med rasande fart, lite av varje har jag fått gjort som att klippa mitt hår. Det var så risigt o dött när jag kom till frisören och levde när jag gick ut. Det var väl första gången hon hade sett en ammande bebis i famnen medans hon klippte håret :-)

Julgardinerna är uppe o stjärnor står där dom ska i fönstret, nu är det bara snön som lyser med sin frånvaro ! Jaja snö o snö men lagom mycket snö så det blir lite ljusare. Hur kul är det att vakna upp i mörker varje dag. Man måste ha lamporna på från morgon till kväll. Det är synd om lilla Elias som kom till världen på hösten och inte få uppleva solen alls. Det är därför han älskar lampor och blicken dras dit när han är vaken.  Vi var på läkarundersökning i onsdags och nu väger han 5350 gram och är 57.8 lång och han fick OK stämpeln i rumpan av doktorn trots att han inte sa MAMA :-D

Igår myste jag, Sofia och Andreas. Vi hade bakat supergoa stora chokladmuffins med glasyr som vi fikade tillsammans med "Stjärnor på is" och inte nog med det så blev det dipp och chips, fast vi började med att dippa gurka men vi lessnade på det fort. Ja det var d onyttiga för den här veckan. Hur ska jag kunna gå ner i vikt om jag ska äta sånt där på helgerna. Då hjälper inte att jag tränar ibland. Måste bli hårdare på mig själv, men snart är det jul och massor med go´saker. ÅHHHH!

Jag har köpt en julkalenderbonad som hänger i köket med 24 luckor i. Nu har Sofia lagt i godis och tuggummin däri så vi får ta och öppna varje dag. Sofia är ju beroende av tuggummin och nu blir det ranson på dem; hon får inte ta mer än 2 st varje dag nu. :-)

Skulle behöva dammsuga men både Sofia o Elias sover så jag får lugna mig en stund till. Det är så skönt när det är rent på golven och tomt i tvättkorgen.


Kommentarer
Postat av: pluttsan

ååå låter mysigt... va stor han blivit. längre än trista nu ju. eller de var han ju från början hahaa



trista vägde sist 6590g o var 60 lång.. hmmm blev fel där . då e hon ju längre...



ja har kvar denna blogg, så du vet. pöös på dig tjejen..!

2008-11-30 @ 21:23:53
URL: http://www.pluttsan.bloggagratis.se
Postat av: pluttsan

Tack gumman ,dina råd o uppmuntringar glädjer verkligen mig så mycket... stärke mig ..

vad skönt att du får lite avkoppling med elias.. han verklar så snäll. du få sätta in mer kort på honom, vill se stora killen ju!



snart är de handbols träning så skönt att få komma iväg lite...

pöös catta

2008-12-01 @ 18:05:41
URL: http://www.pluttsan.bloggagratis.se
Postat av: pluttsan

snygg blogg .. syns tydligere nu med!!:)

2008-12-01 @ 18:06:14
URL: http://www.pluttsan.bloggagratis.se
Postat av: pluttsan

du har en utmärkesle att hämta i min blogg



pöös

2008-12-02 @ 20:29:45
URL: http://www.pluttsan.bloggagratis.se
Postat av: pluttsan

här är länken till doplåten så underbar, löööve it now..http://www.dopguiden.se/musik/mp3/alskadebarn.mp3



pöös o hoppas du mår bra



2008-12-02 @ 20:35:30
URL: http://www.pluttsan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0